Добкін поїде на схід України

Про це він сказав в коментарі УНІАН.

«Я замість влади, хоч влади і не маю, але зате наділений достатнім життєвим досвідом і умінням вибудовувати діалог з людьми, завтра поїду в Харків, післязавтра в Луганськ, потім у Донецьк і далі по містах... зустрінуся з людьми, готовий до найскладніших, найважчих питань, готовий говорити непопулярні речі», - сказав Добкін, висловивши думку, що сьогодні дуже важливо не ігнорувати людей, а дати їм зрозуміти, що їхню думка не ігнорують, і будуть враховувати.

Читайте такожДобкін назвав сепаратистів маргіналамиДобкін вважає, що сьогоднішні події в Харкові, в Донецьку та Луганську відбуваються перед усім через те, що нинішня влада не веде з ними діалог. «Пройшла дуже складна зміна влади - хто її сприймає на ура, хто вважає свої права ущемленими і влада замість того, щоб простягнути руку всім регіонам нашої країни, всім без винятку мешканцям, продовжує ділити людей на улюблених і неулюблених», - вважає Добкін.

Відео дня

Добкін вважає, що сьогодні влада зобов'язана пояснювати, чому вона приймає ті чи інші рішення, чому приймає непопулярні економічні рішення. «Якщо людям це не говорити, люди будуть додумувати самі і висловлювати свій протест будь-якими доступними для них способами», - сказав Добкін, висловивши думку, що сьогодні влада відмовляється йти на діалог, саме тому він збирається зробити це замість влади.