REUTERS

У Луганську в полоні у терористів перебувають двоє активістів Громадянського сектору міста: Олексій Біда і Ганна Мокроусова.

Як передає кореспондент УНІАН, про другу полонянку повідомили друзі захопленої активістки. За їхніми словами, Мокроусова перебуває в будівлі захопленого Управління СБУ разом з Бідою.

Відео дня

«Вона відповіла на телефон, але каже, що перебуває у друзів і не може ні з ким зустрітися. З абсолютно неприродної манери розмови можна сказати, що її теж захопили сепаратисти», - повідомила одна з активісток.

Читайте такожУ Луганську штурмували військкомат, були чутні вибухи та стрілянина - ЗМІ

«Вона там, голос тремтить, говорити не може, але на телефон відповідати дають або відповідають за неї. Сказала, явно по гучному зв`язку, що вирішує фінансові питання у хлопця, зустрінеться пізніше, голос тремтів», - зазначила інша активістка.

Як повідомляв УНІАН , сьогодні в Луганську терористи викрали одного з лідерів Громадянського сектора Луганська Олексія Біду. За словами очевидців, в районі Автовокзалу четверо невідомих скрутили руки Біді і заштовхали його в сірий автомобіль ВАЗ 2101 з державними номерами 0382. 

Читайте такожЛуганські бойовики заговорили про війну з Києвом - ЗМІ

За повідомленнями активістів, він поїхав на захист будівлі Обласного військкомату, де сьогодні очікувався штурм будівлі сепаратистами. 

Зараз викрадений Біда перебуває також в будівлі захопленого Управління СБУ, стверджують активісти ГС.

«З його номера відповідає «несамовите тіло», яке благим матом кричить , про те , що всім треба приїжджати в СБУ» , - повідомили в Громадянському секторі Луганська.