REUTERS

Про це кореспонденту УНІАН заявив голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгірьов, запевнивши, що це достовірна інформація, отримана аналітичним відділом його організації.

Читайте такожТерористи вивезли 38 тіл з місця аварії Boeing-777: хочуть виявити уламки ракети, якою збили літак«Зараз велика частина «чорних ящиків» малайзійського літака Boeing-777 знаходяться в місті Горлівка в руках у терористів, очолюваних тут російським офіцером Безлером (Бісом)», - сказав Снєгірьов. Він підкреслив, що зараз бойовики вирішують питання транспортування цих «чорних ящиків» на територію Російської Федерації.

«Можливий маршрут транспортування «чорних ящиків» пройде по коридору Луганськ-Краснодон. А вже в Краснодоні на них чекає офіцер ФСБ», - сказав активіст.

Відео дня

Він також додав, що, за їхньою інформацією, «терористи припустили два маршрути переміщення «чорних ящиків» територією України – через Суходільськ і через Ізварине, один із яких неправдивий».

”Чорні ящики» не повинні залишити Україну, тому що відсутність навіть одного з них може порушити цілісну картину події й вплинути на оцінки міжнародних експертів”, - сказав Снєгірьов, уточнивши, що частина ящиків усе ж таки знаходиться в українських рятувальників.