REUTERS
 

Про це з посиланням на Нідерландську раду (НРБ) з безпеки пише "Коммерсантъ".

Зокрема, зазначається, що у звіті буде міститися інформація з різних джерел - даних "чорних скриньок", переговорів диспетчерської служби, показань радіолокаційних станцій і супутникових знімків. Підготовка ж підсумкової доповіді НРБ займе кілька місяців.

Читайте такожПоліцейські Малайзії продовжать розслідування аварії Boeing"Попередню доповідь щодо катастрофи малайзійського лайнера Boeing-777, який здійснював рейс MH17, планується оприлюднити в перший тиждень вересня", - заявив представник НРБ Вім ван дер Веген.

Відео дня

Він також уточнив, що точна дата публікації поки не визначена.

Читайте такожБойові дії на місці катастрофи "Боїнга" поновлять після призупинення пошукових робітЯк повідомляв УНІАН, 17 липня в небі над Донецькою областю за підтримки Росії терористи збили літак компанії Malaysia Airlines, що виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Літак було збито із зенітно-ракетного комплексу «Бук». Всі 298 чоловік, що знаходилися на борту, загинули. Переважна більшість з них - 194 пасажира - були підданими Нідерландів. 43 людини, в тому числі всі члени екіпажу, були громадянами Малайзії.