Костіна контактувала з хворими на коронавірус / фото УНІАН

Адвокат нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубінського Тетяна Костіна заявила, що змушена відмовитися від участі у публічних заходах через контакт з інфікованими коронавірусом.

Про це вона розповіла у коментарі УНІАН. Запланована на сьогодні, 7 жовтня, прес-конференція за її участі переноситься.

Читайте такожДубінський розповів, за яких умов українці голосуватимуть за партію влади

Відео дня

"Щойно з’ясувалось, що дві особи, з якими я тісно контактувала останні дні, офіційно повідомили про підтверджений діагноз захворювання на коронавірус. Тому я змушена не брати участь у будь-яких публічних заходах протягом періоду, який визначений відповідно до медичних показань, заради того, щоб не наражати на можливу небезпеку інших осіб. Тому запланована на сьогодні на 16:00 прес-конференція, на жаль, переноситься", - заявила Костіна.

"Вона обов’язково відбудеться, відразу після відновлення моєї участі у публічних заходах. Дочекайтесь. Про дату, час та місце прес-конференції буде повідомлено додатково за декілька днів до її проведення. Бажаю всім міцного здоров’я!", - додала адвокат Дубінського.

Нові дата та час проведення прес-конференції уточнюються.

Нагадаємо, 7 жовтня о 16:00 в УНІАН мала відбутися прес-конференція адвоката народного депутата України Олександра Дубінського Тетяни Костіної на тему: "Новий етап інформаційної війни проти Олександра Дубінського. Що і хто стоїть за діючими особами і виконавцями щедрих і ласих замовлень".