Члени комітету йдуть на самоізоляцію \ фото УНІАН

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки скасував засідання у зв’язку із введенням режиму самоізоляції.

Читайте такожОднопартієць Тимошенко захворів на коронавірус - ЗМІЯк передає кореспондент УНІАН, про це під час засідання Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності повідомив його голова, народний депутат від "Слуги народу" Денис Монастирський.

"У нас, як стало відомо, наші колеги з комітету нацбезпеки зараз на самоізоляції у зв'язку з тим, що в апараті там є підозра на COVID-19", - сказав депутат.

Водночас, на сайті Комітету з нацбезпеки розміщене оголошення щодо скасування засідань комітету 9 та 11 вересня. "Засідання Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, проведення яких заплановано на 9 вересня 2020 року та 11 вересня 2020 року, скасовані у зв’язку з введенням у комітеті режиму самоізоляції", - йдеться у дописі.

Як відомо, до складу цього комітету входять 18 депутатів.

Його головою є депутат від "Слуги народу" Олександр Завітневич, перший заступник - Михайло Забродський ("Європейська солідарність"), заступники - Мар'яна Безугла та Юрій Мисягін (обоє - "СН").

Також до складу комітету входять голова фракції "СН" Давид Арахамія, Ірина Верещук, Федір Веніславський, Максим Березін, Ігор Герасименко, Юрій Здебський, Геннадій Касай, Ігор Копитін (усі - "СН"); голова фракції "Голос" Сергій Рахманін та депутат його фракції Роман Костенко; Сергій Льовочкін ("Опозиційна платформа - За життя"), Андрій Парубій ("ЄС"), Олександр Ковальов (група "Довіра") та Руслан Требушкін (позафракційний).

У коментарі УНІАН Веніславський уточнив: "На даний момент прийнято рішення, що до кінця тижня весь комітет на самоізоляції у зв'язку з тим, що працівники секретаріату мають підозру на COVID".

Він зауважив, що це попередня інформація, і він не розуміє, навіщо йти на самоізоляцію депутатам, які не контактували з імовірними хворими.

Новини, які можуть вас зацікавити: