Третьякова пояснила свої слова / Фото УНІАН

Депутат від “Слуги народу”, голова Комітету ВР з питань соціальної та захисту прав ветеранів Галина Третьякова назвала в парламенті своїх “ворогів” і заявляє, що проти неї ведеться “проплачена кампанія”.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона повідомила на засіданні парламенту.

“Проти мене ведеться системна проплачена кампанія - в мене є вороги, і маємо розуміти, що це не тільки мої вороги, бо ці люди, які прагнуть за будь-яку ціну зберегти джерела свого особистого збагачення за рахунок іншого українця”, - зазначила Третьякова.

Відео дня

Читайте також"Я не ідеальна": Третьякова відреагувала на скандал з дітьми та назвала це булінгом

За її словами, «вони хочуть, щоб система соціального захисту залишалася такою, як і всі ці 30 років незалежності, забезпечуючи їхніх дітей і внуків розкішним життям за народний кошт».

Вона переконана, що ця “брудна кампанія” свідчить про те, що “ми наступили на хвіст інтересам впливових людей”, оскільки припиняються грошові потоки із бюджету на збагачення окремих людей.

“Хто ці вороги? Федерація профспілок України, представники старих еліт, які у свій час формували ці потоки і точно знають, як не допустити аудиту, контролю, перевірок, зміну керівництва тощо”, - зазначила Третьякова.

Читайте такожУ "Слузі народу" пояснили скандальну заяву нардепа Третьякової про дітей "дуже низької якості"

Вона запевняє, що ще одним фактором кампанії проти неї є те, що вона увійшла як представник України до гуманітарної групи тристоронньої контактної групи у Мінську.

Третьякова пояснила, що її вороги проти того, щоб в Мінську “звучала чітка недвозначна проукраїнська позиція просування до миру на умовах України”.

З приводу її висловлювання про “якість дітей” вона зазначила, що це не її термін, «хоча за те, що я використала його в публічній площині, я вибачаюсь перед всіма українцями і тими, хто сприйняв так, що я якимось чином не хочу захищати українців».

Як відомо, нещодавно в українському суспільстві і в соціальних мережах обговорювалось висловлювання Третьякової під час її виступу для Київської школи економіки, яка говорила про зловживання в наданні соціальних пільг в Україні, які “розбещують людину в моральному сенсі”.

Говорячи про виплати за народження дітей, вона зазначила: “Коли народження дитини відбувається не для того, щоб дати дитині освіту, а народжують дитину, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримуємо я скажу так жорстко, ми отримаємо дітей дуже низької якості, і це призводить до того, що вони теж сідають на публічні кошти”.