На Прикарпатті приїхали два десятки депутатів від партії "Слуга народу" / фото facebook.com/chesno.movement/

На Прикарпатті, де досі не відновила роботу окружна виборча комісія, приїхали два десятки депутатів від партії «Слуга народу».

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожНа виборах в Раду на Івано-Франківщині лідирують Шевченко, Кошулинський і Вірастюк - екзит-пол

Люди, які зібрались під будівлею ОВК, зустріли нардепів скандуванням "Шевченко" - прізвище одного із лідерів виборів, який поки за кількість підрахованих протоколів, має 3 місце. Мета депутатів, які приїхали, як зазначалось на сайті партії, не допустити зриву голосування.

Тим часом ОВК роботу досі не відновило, хоча вже були призначені новий голова і члени комісій замість тих, хто просто не вийшов після перерви на роботу. Та навіть цих, новопризначених членів, знов поміняли. Про це повідомили в громадянській мережі «Опора».

Відомо, що новопризначений голова ОВК зі Львівщини. Тож навіть, якщо він збереться приїхати до Надвірної, на це йому знадобиться щонайменше 2-3 години.

Нагадаємо, за перемогу змагаються представник партії "Слуга народу" силач Василь Вірастюк, "свободівець" Руслан Кошулинський і висуванець парті "За майбутнє" Олександр Шевченко. І переможець досі невідомий.