Олександр Дубінський розкритикував Програму уряду / фото УНІАН

Програму, представлену главою Кабміну Денисом Шмигалем, приймати не можна, оскільки в ній немає нічого, що могло б утримати економіку України від падіння на 8% за підсумками року. Таку думку висловив народний депутат Олександр Дубінський.

«Кабмін намагається переконати нас, що це наслідки коронавірусу або кризи. Але я вважаю, що це наслідки безграмотної економічної політики Шмигаля. Його Кабінет нічого не робить, щоб забезпечити трьохсотвідсоткові виплати медикам, забезпечити роботу програми 5-7-9 для кредитування малого і середнього бізнесу, не використовує систему державних банків для фінансування економіки і створення інфраструктурних проектів. Словом, він не робить нічого, крім того, що розкрадає останні активи», - переконаний Дубінський.

Читайте такожКабмін опублікував доопрацьований варіант програми своєї діяльності

Відео дня

Голосувати за закладені в програмі мінус вісім відсотків ВВП Дубінський вважає злочином. Як і давати річний імунітет уряду.

«Проголосувавши за Програму, ми дамо «шмигалятам» річний імунітет від відставки. А цього робити не можна, оскільки вони повинні працювати та показувати результат, а поки вони показують результат тільки для Ріната Ахметова. Для нього там все добре, а от для економіки країни – не дуже», - резюмує нардеп.