Подоляк відреагував на слова Лаврова / фото УНІАН

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що звільнення по-російськи – це масові знищення. Адже путінська армія залишає після себе лише руїни.

Про це Подоляк написав у себе в Твітер після цинічної заяви глави МЗС РФ Сергія Лаврова про необхідність "звільнення" від Заходу.

"Звільнити світ від Заходу" – Росія знову озвучила нову мету руйнівної "спецоперації" в Україні. "Звільнення" по-російськи – це лише масові знищення. Втім, наступні цілі спецоперації РФ можуть стосуватися "звільнення" Марса від впливу марсіан. Чекаємо", – наголосив Подоляк.

Зазначимо, Лавров в інтерв'ю китайському Сіньхуа цинічно заявив, що війна в Україні "сприяє процесу звільнення світу від неоколоніального гніту Заходу, замішаного на расизмі та комплексі винятковості". Лавров вважає, що Захід буцімто "стає на заваді ходу історії".

Нагадаємо, як писав УНІАН, Лавров також говорив, що Москва обговорює з Києвом, в тому числі, скасування антиросійських санкцій.

29 квітня радник Голови ВП Михайло Подоляк, який займається переговорним процесом, навпаки, зазначив, що діалог з Росією сповільнився.

Причина полягає в тому, що Київ отримав докази звірств російських військових біля столиці, а РФ почала активні бойових дій на сході України.

Вас також можуть зацікавити новини: