Тимошенко запитала, чи задоволена Мосейчук першим роком Зеленського / фото УНІАН

Очільниця фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час ефіру суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" поцікавилася у телеведучої шоу Наталії Мосейчук, чи задоволена вона президентством Зеленського.

Як пише ТСН, обговорюючи підсумки діяльності Володимира Зеленського за рік президентства, Тимошенко захотіла дізнатися думку Наталії Мосейчук.

"Зараз, коли ми говоримо про підсумки, які треба підводити за рік, я хотіла би трошки поміняти традицію вашої програми. Ви задаєте постійно нам запитання - і це дуже добре. Але ви сьогодні єдина людина, яка стоїть над політикою. Скажіть, вас особисто як громадянку України влаштовують результати за цей рік? Тільки чесно, як ви вмієте це", - запитала Тимошенко.

Відео дня

Читайте такожРік після виборів: президентство Зеленського у фотографіях

Своєю чергою, телеведуча розповіла, що перед торішнім голосуванням вона консультувалася з поважним вчителем, який висловив думку, що Україні потрібно "переключатися".

"Коли рік тому в мене були сумніви щодо того, хто далі має очолювати країну, я поспілкувалась з дуже поважним українським вчителем. І я спитала: "Слухайте, у нас реально два претенденти: Петро Олексійович", - який був моїм президентом, і я за нього голосувала, і я йому дуже сильно вірила - "І Володимир Зеленський". І я за всіма відчуттями, бо я відчувала пульс країни, - я так розуміла, що люди схиляться в бік Зеленського. І я сказала: "Ваша думка?" І він мені сказав: "Наталю, треба переключати", - зазначила Мосейчук.

Тимошенко запитала, чи задоволена Мосейчук першим роком. На що остання відповіла: "Тим, що країну переключили, - так". Після чого очільниця "Батьківщини" знову запитала, чи влаштовують Мосейчук наявні результати.

"Якісними змінами, я гадаю, не задоволений тут кожен", - відповіла Наталія Мосейчук.

Як повідомляв УНІАН, Міхеіл Саакашвілі вважає, що президент Зеленський за рік своєї діяльності зміг не втратити своїх позитивних якостей і не змінитися в гіршу сторону. Ще одним його досягненням є те, що лідер країни ставить себе на рівні з народом і не виявляє пиху