Володимир Путін прагне правити Росією вічно / фото REUTERS

Внутрішньополітичний блок Кремля почав підготовку до виборів президента Росії 2024 року, виходячи з того, що в них братиме участь Володимир Путін.

Як пише російське видання "Коммерсантъ" з посиланням на джерела, члени внутрішньополітичного блоку Адміністрації президента РФ опрацьовують різні сценарії виборів і виходять з того, що кампанія пройде за планом, у 2024 році, а Путін візьме в ній участь.

Останні перед президентською кампанією регіональні вибори в Росії заплановані на вересень 2023 року і, як звертає увагу співрозмовник видання, торкнуться досить великої кількості територій.

Відео дня

Це означає, що на них можна протестувати як технологічні, так і змістовні ідеї, які можна буде застосувати і в 2024 році, пише російський ЗМІ.

Додамо, що згідно з виборчим законодавством РФ, президентські вибори в Росії очікуються в неділю, 17 березня 2024 року.

Володимир Путін - що відомо про російського диктатора

Нагадаємо, Путін із 31 грудня 1999 року став виконуючим обов'язки президента після того, як тодішній глава Кремля Борис Єльцин вирішив, що він "втомився і йде". А потім Путіна не раз "обирали" на цей пост, у тому числі змінюючи Конституцію РФ, щоб легалізувати його переобрання. З травня 2008 по травень 2012 Путін був прем'єр-міністром РФ.

Після невдалої спроби захопити Україну у Росії все частіше замислюються про те, щоб прибрати Путіна від влади. За словами екс-депутатки Держдуми РФ, з'явилися чутки про підготовку плану втечі Путіна з Росії

Також була інформація, що у Путіна онкозахворювання.