Сергій Трофімов одружився / фото pravda.com.ua

Перший заступник голови офісу президента України Сергій Трофімов обвінчався зі своєю дівчиною Настею.

Читайте також53-річний Хомчак одружився з 29-річною головою Чернігівської ОДА (фото)Про це він написав у своєму Telegram-каналі, опублікувавши фото з церемонії вінчання.

Церемонія відбулася у Свято-Пантелеймонівському монастирі в Києві. Судячи з фото, провів її предстоятель Української Православної церкви Московського патріархату Онуфрій.

Відео дня

"Вчора був довгий, але щасливий день. Ми з Настею стали чоловіком і дружиною – перед людьми і перед Богом. У цей день у Свято-Пантелеймонівському монастирі ми дали один одному обітницю "завжди бути разом в радості і горі". Після вінчання відзначили створення нашої сім'ї в тісному сімейному колі. Всіх друзів і знайомих покличемо на урочистості, коли коронавірус відступить і карантин буде знятий", – написав Трофімов.

Сергій Трофімов одружився / фото t.me/Trofimov_pro
Церемонію вінчання провів Онуфрій / фото t.me/Trofimov_pro

Сергій Трофімов: що відомо

  • Народився в 1983 році. Закінчив Запорізький будівельний технікум, бізнес школу "Міжнародний інститут менеджменту" (МІМ-Київ).
  • У 2005 році розпочав трудову діяльність у ТОВ "Студія Квартал 95". З 2007 року працював виконавчим продюсером ТОВ "Студія Квартал 95".
  • В Офісі президента працює з 21 травня 2019 року.