Востаннє депутати збиралися на пленарне засідання 1 лютого / фото УНІАН

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив про зменшення кількості хворих на COVID-19 депутатів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час Погоджувальної ради.

"Вже, слава Богу, набагато менше народних депутатів, хворих на COVID. Тому я буду дуже сподіватися, що ситуація вирівнюється, і ми зможемо забезпечити безпосередню присутність народних обранців в залі парламенту", - сказав він.

Відео дня

Руслан Стефанчук повідомив, що у Верховній Раді України на COVID-19 наразі хворіє 20 народних депутатів.

"Станом на зараз - 20 (народних депутатів - УНІАН). Але ця інформація зменшується, тому що, ви знаєте, видані відповідні розпорядження Міністерства охорони здоров'я, де сказано, що через п'ять днів особи можуть приступати (до роботи - УНІАН). Тому подивимося завтра в залі", - сказав він.

Спікер висловив сподівання, що депутати усвідомлюють, що в нинішній період всі мають "забути про свої болячки" та працювати в сесійній залі, аби мати змогу ухвалювати необхідні для держави рішення.

У Апараті ВР, додав Стефанчук, хворі близько 40 осіб.

Як повідомляв УНІАН, востаннє депутати збиралися на пленарне засідання 1 лютого, оскільки через велику кількість хворих на COVID-19 серед колег та працівників Апарату вирішили два тижні працювати у комітетах.

Зокрема, 31 січня Стефанчук повідомив, що на COVID-19 захворіли 28 народних депутатів та 78 працівників Апарату парламенту.

Сьогодні голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук наголосив, що парламент працює і працюватиме у штатному режимі.

Вас також можуть зацікавити новини: