Троє депутатів від "Слуги народу" склали присягу \ фото УНІАН

Сьогодні троє новообраних народних депутатів склали присягу у Верховній Раді - Сергій Кострійчук, Сергій Козир, Віталій Войцехівський.

Як передає кореспондент УНІАН, ЦВК визнала обраними народним депутатом Сергія Кострійчука, який зайшов до парламенту замість Ірини Верещук, яку призначили віце-прем'єром — міністром реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Крім того, ЦВК встановила результати проміжних виборів народних депутатів в округах на Херсонщині та Черкащині та визнала обраним народним депутатом в окрузі №197 Віталія Войцехівського від "Слуги народу", а в окрузі №184 - Сергія Козира також від "Слуги народу".

Відео дня

Читайте такожЦентрвиборчком зареєстрував трьох нардепів від "Слуги народу"

Як повідомляв УНІАН, 9 листопада ЦВК визнала обраним народним депутатом Сергія Кострійчука, який зайде до Ради замість Ірини Верещук, яку призначили віце-прем'єром – міністром реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Крім того, цього ж дня ЦВК встановила результати проміжних виборів народних депутатів в округах на Херсонщині та Черкащині та визнала обраним народним депутатом в окрузі №197 Віталія Войцехівського від "Слуги народу", а в окрузі №184 – Сергія Козира також від "Слуги народу".