В ОПУ зазначили, що Україна захищатиметься від РФ у будь-який спосіб /фото УНІАН

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк наголошує, що Україна захищатиметься від РФ у будь-який спосіб, навіть завданням ударів по російських складах і базах.

Про це Подоляк написав у Twitter.

"Україна має сама вирішувати, чи завдавати ударів по російським військовим об‘єктам, заявив державний секретар США Ентоні Блінкен. Росія напала на Україну та вбиває мирних громадян. Україна захищатиме себе в будь-який спосіб, зокрема ударами по складах і базах російських убивць. Світ це право визнає", - наголосив Подоляк.

Відео дня

Як відомо, в медіа та соціальних мережах час від часу з'являється інформація про вибухи на складах з боєприпасами й пожежі на військових об’єктах у прикордонних з Україною регіонах РФ.

Подоляк раніше заявив, що "роззброєння білгородсько-воронезьких складів-вбивць - абсолютно природний процес".

Як раніше повідомляв УНІАН, 1 квітня стало відомо, що у місті Бєлгород загорілася нафтобаза. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков тоді повідомив про двох постраждалих в результаті пожежі - це працівники нафтобази.

Ще одна нафтобаза днями загорілася в Брянську.

Після цих інцидентів сталася ще одна прикрість, але вже в Білгородській області поряд з кордоном з Україною загорівся склад з боєприпасами, а жителі Воронежа повідомили про два вибухи.

У свою чергу радник голови ОПУ Михайло Подоляк зазначив, що Бєлгородська, Воронезька, Курська області починають активно вивчати поняття "демілітаризація".

Вас також можуть зацікавити новини: