Данілов відповів, чи піде Залужний в політику / колаж УНІАН, фото facebook.com/CinCAFU, скріншот

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що зараз багато політиків хочуть скористатися рейтингами колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Таку заяву він зробив в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

"Зараз до Валерія Федоровича кількість бажаючих бути в нього в орбіті буде сила силенна. Зараз усі будуть чіплятися до нього і вважатимуть, що вони з ним. Це класика нашої політики, я думаю, що Валерій Федорович повинен це розуміти. І це не лише він, будь-яка людина, яка має політичні рейтинги, має розуміти, що людей, які мають бажання вскочити в цей потяг, сила-силенна", – сказав Данілов.

Він також додав, що ніколи не говорив із Залужним про його політичні амбіції:

Відео дня

"Я точно на ці питання ніколи з Валерієм Федоровичем не розмовляв. У нас усі розмови були пов'язані з тими справами, якими він безпосередньо як головком займався", – заявив Данілов.

Відставка Залужного: що треба знати

8 лютого УНІАН повідомляв, що Зеленський звільнив Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. Його місце зайняв Олександр Сирський.

На думку журналістів Bloomberg, між Залужним і Зеленським були напружені відносини. Причиною стало те, що генерал завжди пропонував досить обережні плани ведення війни, тоді як президент хотів більш рішучих дій.

Вас також можуть зацікавити новини: