Конфлікт між ГПУ і САП триває / фото УНІАН

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос заявив, що генпрокурор Ірина Венедиктова доручила своєму заступнику Андрію Любовичу "копати" під голову САП Назара Холодницкого.

Про це він повідомив на сторінці у Facebook й опублікував відповідний документ.

"Венедиктова доручила копати під Холодницького своєму ручному новопризначеному заступнику Любовичу, колишньому прокурору Донецька, якого витягла з глибокого запасу саме для подібних завдань", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте також"Криза всієї системи": у "Слузі народу" прокоментували конфлікт Венедіктової та Холодницького

"Венедиктова замість того, щоб займатися роботою, боротися зі злочинцями й корупціонерами в останній робочий день весни, продовжує як спрут розставляти своїми щупальцями своїх людей по всій правоохоронній системі", - додав Лерос.

В опублікованому нардепом листі йдеться про службове розслідування щодо Холодницького на підставі наказу Венедиктової від 26 травня.

facebook.com/geo.ya.1

Як повідомлялося, 26 травня Венедиктова опублікувала відео, в якому звинуватила керівництво і прокурорів САП у неналежному виконанні обов'язків.

Прокурори САП опублікували листа у відповідь, у якому висловили незгоду з твердженням генпрокурора про бездіяльність САП і дорікнули Венедиктовій за такі публічні заяви.