Луценко привітав Кличка з ювілеєм \ фото Фейсбук Юрій Луценко

Колишній генпрокурор, а нині громадський діяч Юрій Луценко своєрідно привітав мера Києва Віталія Кличка з ювілеєм, згадавши про те, як той прилетів на вертольоті в Менську колонію.

На сторінці у соцмережі Луценко написав, що міський голова вчиться політичним боям без правил, і все почалося з того, що він прилетів на вертольоті в Менську колонію.

"Надивившись американських бойовиків, Віталій вирішив сісти прямо в двір зони. Охорона на вишках офігіла і стала тицяти в небо карабінами. Ще більше вони офігіли, коли з вертольота вийшов Кличко", -  написав він.

Відео дня

Читайте такожКличко відповів Зеленському: "У нас спільні вороги"

Луценко додав, що в цьому випадку - весь він, зі своєю ненавистю до несправедливості та імпульсивними рішеннями почати першим.

"А ще він прагматик. І поки конкуренти пробують піднятися на мерську висоту на зеленій парасолі, Кличко обирає парашют, щоб спуститися на землю. Саме тому я з ним дружу", - написав екс-генпрокурор.

"Не знаю, як він терпить всі мої анекдоти і жарти про Кличка. Але я радію його перемогам і пробую допомогти в його проблемах. З ювілеєм, Чемпіон!", - привітав мера Києва Луценко.

Вас також можуть зацікавити новини