
У періоди відключень електрики кулінари особливо цінують рецепти десертів без випічки. Одна з таких знахідок - рулет із солодкою начинкою. Основа тіста робиться з печива, а крем готується зі згущеного молока. Для приготування не потрібна ні плита, ні духовка. А виходить так смачно, що страва з'їдається практично миттєво.
Рулет із печива без випічки зі згущеним молоком
За смаком десерт нагадує батончик Баунті через кокосовий наповнювач. Готується він нескладно. Головне - не поспішати, щоб ласощі вийшли акуратними.
Інгредієнти для тіста:
- двісті п'ятдесят грамів печива;
- три столові ложки какао-порошку;
- сто мілілітрів води або молока;
- п'ять столових ложок цукру.
Для крему вам знадобляться:
- сто грамів згущеного молока;
- сімдесят грамів вершкового масла;
- сорок грамів (три столові ложки) кокосової стружки;
- сто грамів цукру.
Також вам знадобиться пергамент або харчова плівка.
Печиво подрібніть на крихту за допомогою м'ясорубки, товкача або качалки. Щоб рулет без випічки вийшов вдалим, крупиці мають бути якомога дрібнішими. До цієї маси додати цукор, какао. Додати воду або молоко кімнатної температури та замісити однорідне щільне тісто.
Далі готуємо крем на рулет Баунті без випічки. У згущене молоко вмішуємо м'яке підтале вершкове масло. Додаємо цукор і кокосову стружку. Якщо ви любите не дуже солодкі десерти, можна покласти менше цукру або внести кілька ложок сметани для більш кисломолочного смаку.
На стіл покладіть аркуш пергаменту і на ньому розкачайте тісто качалкою у формі прямокутника. Щоб десерт вийшов акуратним, поверхня має бути рівною. На цю основу рівномірно нанесіть крем. Потім обережно загорніть десерт, піднімаючи папір з одного краю.
Готовий рулет Баунті загорнути в папір і покласти на 30 хвилин у морозилку, щоб він добре застиг. Потім його можна перекласти в холодильник і зберігати там до з'їдання. Перед подачею наріжте десерт однаковими скибочками.