Автомобіль, яким керував мер кримського селища Коктебель Олексій БУЛИГА, збив на смерть пенсіонера, повідомляє газета ”Кафа”.

Аварія сталася ще 18 грудня.

Машина марки KIA збила 72-річного феодосійця, який переходив дорогу. Пішохід отримав численні травми й загинув на місці ДТП.

Відео дня

Газета ”Комсомольская правда в Украине” з посиланням на прес-службу кримської ДАІ повідомляє: ”Пішохід переходив дорогу в темному недозволеному місці, де й було скоєно наїзд”.

”Перед поворотом на Коктебель пригальмував до 60 км на годину, а назустріч йшов цілий потік машин. Мрячило, тому світло фар буквально сліпило. Біля шляхово-експлуатаційної дільниці в Насипному метрів за 70 після пішохідного переходу проїхала назустріч машина з потужними фарами. Й у ту ж секунду я відчув удар у ліве крило моєї машини, почав гальмувати, оскільки зрозумів, що на мій автомобіль налетів перехожий, який очевидно тікав від зустрічної машини”, - зазначає сам О.БУЛИГА.

Працівники ДАІ припускають, що пенсіонера засліпило світло фар зустрічної машини, він заметушився посеред дороги. Наткнувшись на машину мера Коктебеля, чоловік упав на капот і закрив своїм тілом лобове скло.

”На той час машина вже зупинилася. Я викликав ”швидку”. Пішохід був ще живий, але до приїзду медиків помер на моїх руках”, - сказав мер.

ДАІ веде розслідування, але попередньо дізнавачі неофіційно сказали, що провини О.БУЛИГИ, скоріш за все, немає. Він дійсно зменшив швидкість, під`їжджаючи до повороту на Коктебель, пише ”Комсомолка”.