Активіст "прикрасив" сквер предметами з сусіднього смітника / фото: krymr.org

В окупованому Севастополі на честь перемоги у Другій світовій війні за допомогою викинутих на смітник старих диванів, підставок для квітів, дитячих іграшок та пластикових пляшок облаштували «пам'ятний сквер».

Про це повідомляє "Крим.Реалії".

Читайте такожУ Росії у 92-річного ветерана на День перемоги вкрали медаль і гроші

Відео дня

Сквер, присвячений пам'яті 75-річчю перемоги у Другій світовій війні, спорудив у Гагарінському районі міста місцевий активіст.

З сусіднього смітника чоловік приніс на газон викинуті побутові предмети – пластикові пляшки, сидіння від диванів, підставки для квітів, дитячі іграшки та інше. Відходи прикрасили військовою атрибутикою і предметами обмундирування.

Ветерану допомагало кілька місцевих жителів. У центрі скверу організатори встановили плакат з написом "Герої Сталінграду. Я пам'ятаю. Я пишаюся".

фото: krymr.org

Місцеві жителі розділилися в думках щодо "пам'ятного скверу" зі сміття. Відзначається, що двірники очищали його від сміття, але активіст відновлював його знову.

фото: krymr.org

Як повідомляв УНІАН, в російському Новосибірську ветеранів Великої Вітчизняної війни привітали з контейнера автовишки, щоб не заразити коронавірусів. При цьому старий контейнер більше схожий на смітник, ніж на «сцену» для міні-концерту.