Аpple проведет презентацию новых iPhone6s в здании, где Стив Джобс впервые показал Apple II / billgrahamcivicauditorium.com

Чутки про зацікавленість Apple в Bill Graham Civic Auditorium підтвердилися, повідомляє iphones.ru. У проміжку з 4 по 13 вересня ньому пройде закритий захід, для якого вже найнята поліція Сан-Франциско і замовлені доопрацювання або заміна вікон для кріплення 4,5-метрових логотипів компанії.

Читайте такожСтали відомі можливі технічні характеристики нового iPhone 6s

Одночасно Bill Graham Civic Auditorium здатний прийняти 7000 учасників заходу. Для порівняння, на презентації в Flint Center кількість відвідувачів становила 2400 чоловік, в Yerba Buena Center всього 1470 гостей. Вже відомо про заплановане перекриття кількох вулиць поруч з місцем презентації після 6 вечора 8 вересня. 

Відео дня

Читайте такожКитайський експерт розповів про особливості нового iPhone

Варто зазначити, що ця будівля носить певний історичний контекст для компанії. Саме тут у квітні 1977 року відбулася комп'ютерна виставка, на якій Стів Джобс і Стів Возняк вперше продемонстрували Apple II. Тільки на цей раз замість скромного стенду компанія з Купертіно прийняла рішення орендувати цілу будівлю.

На вересневому заході Apple представить нові iPhone 6s і iPhone 6s Plus. Крім смартфонів очікується поява оновленої телевізійної приставки Apple TV з підтримкою Siri і магазину додатків App Store. Анонс iPad Pro аналітики вважають можливим не раніше жовтня.