Новий смартфон iPhone4S сьогодні надійде в продаж в магазини США, Канади, Австралії, Франції, Німеччини, Британії і Японії.

Дизайн нового пристрою не відрізняється від попередньої моделі, але характеристики набагато покращені. iPhone4S має двоядерний процесор. Це дозволило в рази прискорити графічні можливості в порівнянні зі звичайною четвіркою. Удвічі виросла швидкість завантаження даних. Крім того новинка оснащена системою, яка розпізнає мову, перетворюючи її на текстове повідомлення, а також відповідає на запитання. Раніше шанувальники продукції Apple чекали, що восени компанія представить новий iPhone5. Проте на презентації в своїй штаб-квартирі на початку жовтня компанія Apple анонсувала інший пристрій.

Цікаво, що вже в перший день попередніх продажів у США новий пристрій одержав більше мільйона замовлень. Це абсолютний рекорд, відзначають експерти. Оскільки до цього найпопулярніша модель смартфона iPhone4 в перший день зібрала лише 600 тисяч заявок. Неймовірний ажіотаж експерти пояснюють смертю одного із засновників компанії Apple Стіва Джобса. Таким чином американські користувачі віддають дань пам'яті геніальному розробникові.

Відео дня

Эхо Москвы