У 2018 році в області стартує проект / oda.zt.gov.ua

На Житомирщині цьогоріч будуть освітлені  щонайменше 150 кілометрів  вулиць у населених пунктах, які зараз  без освітлення.

Про це УНІАН повідомили у  прес-службі Житомирської облдержадміністрації.

"У 2018 році в області стартує проект – ініціатива голови ОДА Ігоря Гундича «Засвітимо Житомирщину»",- сказано у повідомленні.

Відео дня

Саме в рамках цієї ініціативи і планується встановлення освітлення у ряді  населених пунктів  регіону.

«Ми зареєстрували у Державному фонді регіонального розвитку проект "Засвітимо Житомирщину". На цей проект передбачаємо 10 млн грн, але він буде спільний, де братимуть участь і Житомирська обласна рада, і органи місцевого самоврядування. Спробуємо залучити і бізнес, який нам дасть у розстрочку ліхтарі, бо це - найдорожча складова цього проекту. Таким чином ми  розпочнемо гарний проект, який дасть можливість за 5 років зробити так, щоб на території області не було жодного неосвітленого села», –  уточнив УНІАН Гундич.

Читайте також​У Житомирі фотовиставкою та інсталяцією вшановують Героїв Небесної Сотні

Як повідомляв УНІАН, 26 лютого голова Житомирської облдержадміністрації  Гундич  прозвітував про результати роботи за 2017 рік.  Ця звітна прес-конференція відбулася  у Попільнянському районі на новому насіннєвому заводі «Монсанто», що є одним із масштабних інвестиційних проектів Житомирщини.