Журналістам вдалося дізнатися небагато про обставини інциденту / Кадр з відео ТСН

У столиці 48-річна жінка померла у стоматологічному кріслі просто під час прийому. Через півгодини після анестезії їй стало зле, медики викликали швидку, але врятувати клієнтку не вдалося.

Як повідомляє ТСН, про обставини трагедії у клініці журналістам не розповідають, а до приміщення пускають лише поліцію і криміналістів. Медики розповіли, що загибла приходила до них не вперше. Перша версія про алергію на анестезію відтак видається не вельми переконливою – стоматолог, який лікував жінку, мав би знати протипоказання своєї постійної клієнтки. Лікарі присягаються, що нічого, крім анестезії, жінці не вводили. Відповіді про причину смерті має надати патологоанатом.

Читайте такожУ лікарні на Дніпропетровщині прокоментували смерть колишнього АТОшника, який голодував на знак протесту

Фахівці зауважують, що версій може бути кілька – від тромбу до проблем із серцем. "Лікар міг усе зробити правильно, за протоколом, а це могла бути реакція уповільненого типу", - пояснив анестезіолог.

Про саму загиблу відомо небагато: вона 1970 року народження, із заможної родини. Рідні загиблої не захотіли спілкування із прессою, тіло жінки вивозили через чорний хід. Правоохоронці, в свою чергу, уже почали досудове розслідування за підозрою в службовій недбалості, але кажуть, що справу можуть перекваліфікувати.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Житомирі пацієнт викинувся з вікна шостого поверху лікарні.