Кадр з відео ТСН

У Сумах сьогодні, 16 серпня, поховали бійця 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади (військова частина А-1476) старшого сержанта Олександра Буйвало, який загинув 3 вересня 2014 року на Донбасі.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Сумської міської ради, того дня від артилерійських ударів реактивних систем залпового вогню «Смерч» загинули 17 військовослужбовців цього бойового підрозділу, проте поховали лише 16 із них, а один вважався таким, що зник безвісти.

«У результаті тривалих пошуків було знайдено фрагменти тіла ще одного бійця, а вже під час ДНК-експертиз з’ясувалось, що вони належали саме Олександру Буйвало», – зазначається у повідомленні.

Читайте такожЗ початку ООС українська армія просунулася вперед на 15 квадратних кілометрів

Віддати останню шану земляку на плац 27-ї Сумської реактивної артбригади, що по вулиці Герасима Кондратьєва, прибули близько півтисячі людей, у тому числі його рідні і близькі, військові побратими, представники обласної та міської влади, місцеві мешканці.

Звідти процесія рушила до Центрального кладовища Сум, де Буйвало поховали з усіма військовими почестями на Алеї Слави.

Як повідомляв УНІАН, у цей же день у Кропивницькому попрощалися із контрактником, який загинув у перший місяць служби у зоні ООС.