Розширивши йогуртно-кефірну лінійку, компанія подбала про людей, які живуть у швидкому темпі міста і не мають часу для готування сніданку чи перекусу. «Наші технологи розробляли рецептуру, беручи до уваги думку прихильників здорового харчування, людей, які усвідомлено ставляться до того, що споживають. Тому у всій лінійці густих йогуртів зі смаком ми збільшили кількість фруктового наповнювача та зменшили відсоток цукру. Всі ці новинки виготовлені на основі нашого нового Карпатського йогурту», - розповідає Оксана Андрушків, директор з маркетингу молочної компанії «Галичина».

Новинки ТМ «Галичина» стануть улюбленими у людей, які розуміють як вживання кисломолочних продуктів впливає на їхній зовнішній вигляд та самопочуття.

Карпатський йогурт без цукру + гранола

Відео дня

Гранола, яка доповнює Карпатський йогурт, містить клітковину та цільні зерна  (що допомагають травленню), надає відчуття ситості та допомагає поліпшити обмін речовин в організмі. До складу граноли входять: вівсяні пластівці, пшеничні пластівці, крихти пшениці, висушений кокосовий сироп.

 «Гарбуз - насіння гарбуза - родзинки»

Гарбуз та насіння гарбуза – це продукти, які споживали українці здавна. Останнім часом все більше досліджень вказують на їхній корисний вплив на людський організм. Регулярне вживання йогурту «Гарбуз - насіння гарбуза - родзинки» гарно впливатиме не лише на самопочуття та зовнішній вигляд, але й на настрій.

«Вишня - злаки»

Вишня – ягода, у якій міститься багато корисних вітамінів.  Ця ягода поліпшує процеси травлення, обміну речовин та сприяє розщепленню жирів. А у поєднанні з карпатським йогуртом та злаками, які містять велику кількість правильних вуглеводів та клітковини, здатна творити дива.

Зазначимо, для приготування густих йогуртів зі смаками молочна компанія використовує тільки фрукти і ягоди, які ростуть в Україні. Фруктові наповнювачі для йогуртів виготовляють з натуральних фруктів і ягід на спеціальних підприємствах, які мають власні фруктові сади,  де вирощують яблука, груші, персик, абрикос, а також поля з полуницею та малиною. Якість та натуральність фруктових наповнювачів підтверджена міжнародними сертифікатами. Тому Карпатський йогурт «Галичина» з наповнювачами є цілком натуральним продуктом, в якому поживна цінність молочної основи (сквашеної йогуртовою закваскою) доповнена  вітамінним комплексом фруктів і ягід .