Реперка Альона Альона мала офіційне запрошення на форум Порошенка / скріншот Радіо Свобода

Голова Баришівської РДА Олег Левченко офіційно запросив реперку Alyona Alyona на форум "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", на якому Порошенко оголосив, що йде у президенти.

Про це Левченко розповів прес-службі партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. Він заявив, що дівчина мала офіційне запрошення, без якого її не пустили б на форум.

фото solydarnist.org

"Я рекомендував організаторам Форуму запросити мою землячку. Я особисто передав їй запрошення, без якого на захід її б не пустила охорона. Більше того, завіз її у Києві до місця проведення форуму на власному автомобілі. Також в одному авто поверталися додому, в Баришівку, після завершення Форуму. Дорогою обговорювали захід – говорили і про політику, і про розвиток культури», – повідомив Олег Левченко.

Відео дня

Нагадаємо, реперка заявила, що на форум Плорошенка її заманили обманом, запропонувавши взяти участь у "конференції, в якій будуть задіяні педагоги, благодійники, активісти та меценати з метою допомогти благодійністю садочку", в якому співачка раніше працювала. Однак наразі її пост на Facebook видалено.