Аласанію достроково звільнили з посади голови громадського мовлення \ УНІАН

У Наглядовій раді Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) не коментують причину  дострокового відсторонення Зураба Аласанії з посади голови правління Суспільного мовлення без протоколу, який опублікують приблизно за тиждень.

Читайте такожАласанію достроково звільнили з посади голови громадського мовлення

Про це Українській правді повідомили джерела. За їхньою інформацією, порядок денний був завчасно підготовлений і питання про відсторонення Аласанії у ньому не було.

Відео дня

В’ячеслав Козак, який потрапив в комісію по квоті "Радикальної партії" декілька разів пропонував проголосувати за відсторонення Аласанії, але його пропозиції були відхилені. Однак дев’ятеро людей все ж таки підтримали ідею голосування. Саме вони і проголосували за відсторонення Аласанії.

Джерела УП відмовляються коментувати причину звільнення без протоколу, який буде опублікований через 5 днів.

Співрозмовник видання наголошує, що у Аласанії з В’ячеславом Козаком та Олексієм Паничем та з іншими членами наглядової ради НСТУ були постійні конфлікти, які загострювалися останні півроку.

"Ми вже півроку розуміємо, що рано чи пізно конфлікти членів комісії з Аласанією закінчаться його звільненням", - зазначило джерело.

Водночас голова Наглядової ради НСТУ Тетяна Лєбєдєва повідомила, що причини такого рішення опублікують в протоколі засідання. За словами Лєбєдєвої, протокол можуть опублікувати за тиждень, після погодження з усіма, хто брав участь в засіданні.

Також голова ради відповіла, що рішення про звільнення Аласанії ніяк не стосується того, що канал не транслював форум, на якому президент Петро Порошенко заявив, що буде балотуватися на виборах 2019 року.

Як повідомляв УНІАН, наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України прийняла рішення про дострокове відсторонення Зураба Аласанії з посади голови правління Суспільного мовлення.