Астролог попередив про небезпеку / фото 2018.pp.ua

Цей тиждень пройде під впливом ретроградного Меркурія, тому краще не підписувати важливих домовленостей, не здійснювати важливих покупок, не укладати важливих угод.

Про це у коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс. Він радить відкласти такі плани на кінець місяця – 30-31 березня.

"Цей тиждень, та й весь місяць, ми будемо перебувати під ілюзорним сприйняттям подій. Меркурій у Рибах, та ще й ретроградний, обіцяє серйозні розбіжності в комерційних справах. Однак цей період буде сприяти буянню фантазії і створенню шедеврів мистецтва", - зазначив він.

Відео дня

Читайте такожПопередження для Риб та Скорпіонів: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

За словами Росса, тиждень обіцяє успіх у любовних справах.

"4 березня - сприятливий період для того, щоб освідчитися. Тож у цьому році не чекайте 8 березня для того, щоб розкрити свої почуття – дійте з перших днів весни. Оскільки 1 березня Венера увійшла в зодіакальний знак Водолія, це обіцяє пориви в любовних справах. Плюс – буде якийсь аспект до Урану. Тому цей період буде супроводжуватися особливою чутливістю і сприятливий для освідчення", - сказав експерт.

Астролог нагадав, що 6 березня на нас чекає молодик.

"У цей час стануть помітні якісь прояви фінансової кризи. 6-11 березня буде зберігатися можливість обвалів фондових ринків, невдало буде складатися торгівля, можлива криза, обмеження і придушення", - резюмував Росс.

Раніше Влад Росс склав гороскоп на березень 2019 року. За його прогнозом, щасливцями місяці стануть Риби, Діви, Стрільці та Близнюки. Аутсайдерами місяця будуть Водолії, Леви, Тільці та Скорпіони.