Зірки обіцяють успіх Козерогам / фото rabstol.net

Астрологи кажуть, що весна – найкращий період для нових починань, для ризикованих кроків та змін.

Як йдеться у гороскопі на весну 2019, практично для всіх знаків Зодіаку найближчі три місяці стануть часом для особистісного розвитку, але при цьому багатьом доведеться попрощатися зі значною частиною старого життя, нехай це буде і досить болісно, пише SlovoFraza.

Гороскоп на березень 2019

Гороскоп на березень прогнозує певне зростання для всіх знаків, особливо для Овнів і Близнюків, ось тільки для перших це буде пов'язано з удосконаленням своєї особистості, а у других – з діловою сферою. У пріоритеті повинні бути ініціативність й енергійність. Тоді відкриються перспективи та з'явиться шанс зробити своє життя кращим у всіх сенсах.

Відео дня

Левам і Скорпіонам принципово важливо саме в березні проявити впевненість і мудрість: не тільки в роботі та фінансах, але і в коханні. Гороскоп на весну 2019 рекомендує також починати визначатися з глобальними планами на майбутнє – якщо організуєте все грамотно, реалізувати задумане буде дуже легко.

Читайте такожНавесні 2019 року пощастить п'яти знакам Зодіаку - прогноз астрологів

Гороскоп на квітень 2019

Квітень, за словами астрологів, підходить для пошуку другої половинки, переходу на новий етап стосунків та створення сім'ї. Втім, як говорить гороскоп на квітень 2019 року, цей місяць може стати часом розривів і розставань, але вони теж будуть тільки на краще. Найбільш вдало буде розвиватися особистий фронт у Близнюків і Терезів – якщо у них ще немає супутника на все життя, але є бажання його відшукати – докладіть мінімум зусиль, і довгоочікуваний "спалах" відбудеться.

Гороскоп на квітень рекомендує задуматися про оновлення кола спілкування Ракам і Рибам у першу чергу.

Гороскоп на травень 2019

Як йдеться в гороскопі на травень 2019, багато знаків Зодіаку відчують довгоочікуваний прилив енергії, що подарує їм бажання не просто рухатися далі, а буквально перевертати гори й рвати всі перешкоди на своєму шляху. Гороскоп на весну обіцяє для Козерогів і Тільців найбільш вдалий період з точки зору матеріального благополуччя і кар'єрної реалізації. Головне не "розтринькати" свій шанс стати найкращим через власну невпевненість – боріться з нею максимально активно.

Стрільці та Водолії також отримають фінансовий прибуток, причому з абсолютно несподіваних джерел, але, на жаль, цей місяць не буде для них сприятливим у контексті грошових справ. Чим більше ви отримаєте, тим більше витратите, і все через вашу надмірну зацикленість на матеріальному.