В Україні не один раз пропонували скасувати вихідний 8 березня / фото УНІАН

У 2019 році 8 березня – Міжнародний жіночий день – в Україні залишається святковим і вихідним днем.

Проте вже наступного року можуть бути варіанти, й далеко не факт, що він залишиться святковим і неробочим днем. Про це у коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

"Оскільки якраз 8 березня Уран увійде в знак Тільця, а це значить, що несподівано і кардинально протягом року може змінитися політика нашої країни, в тому числі щодо цього свята, про скасування якого деякі діячі у нас говорять уже давно", - зазначив Росс.

Відео дня

Читайте такожВихідні у березні: українці будуть відпочивати 11 днів

Астролог також спрогнозував, що буде зі святом у разі перемоги Порошенка, Тимошенко або Зеленського.

"Якщо на президентських виборах перемогу здобуде Петро Порошенко, то 8 березня як свята точно не буде в наступному році. Якщо оберуть президентом Володимира Зеленського, то це свято і вихідний в цей день збережеться. Він сам про це говорив. Юлія Тимошенко може продовжити лінію нинішнього президента щодо перегляду календаря свят в Україні і, відповідно, за нею, швидше за все, 8 березня також перестане бути офіційним святковим і вихідним днем", - висловив думку Росс.

Він також наголосив, що в будь-якому випадку, навіть якщо 8 березня перестане бути офіційним святковим днем, в Україні самі люди не перестануть його відзначати.

"Тоді 8 березня будемо чимось на зразок 14 лютого – День закоханих. З кожним роком це свято стає все популярнішим і набирає обертів: всі кому щось дарують, як на Новий рік, відзначають, готуються. Це вже традиція. Хоча 14 лютого, як відомо, у нас не вихідний і не червоний день календаря", - резюмував він.

Раніше Влад Росс склав гороскоп на березень 2019 року. За його прогнозом, щасливцями місяці стануть Риби, Діви, Стрільці і Близнюки. Аутсайдерами місяця будуть Водолії, Леви, Тільці та Скорпіони.