Астролог розповів, що на нас чекає 8 березня / фото slovofraza.com

8 березня, за словами астролога Павла Глоби, - сприятливий час для відпочинку, спілкування та розвитку особистих стосунків.

Астролог радить бути активними, проявляти рішучість та наполегливість, а також розширювати свої межі, пише SlovoFraza.

Овен

Тривалі поїздки та подорожі або відпочинок на лоні природи в компанії близьких людей знімуть нервову втому. Зірки рекомендують подумати про свої романтичні зв'язки і захоплення. Ностальгічна туга за колишніми стосунками або гостре прагнення екстравагантності можуть принести вам безліч дрібних, але дуже неприємних несподіванок.

Відео дня

Тілець

День сприятливий для початку нової справи, подорожей, кар'єри. Рішуче приступайте до здійснення своїх планів – ймовірність успіху дуже велика. Зірки обіцяють успіх у всіх починаннях, однак не слід проявляти марнотратство – ви можете викинути гроші на вітер. Можливо важливе знайомство або несподіваний збіг обставин, що позитивно позначиться на розвитку справ.

Близнюки

Життєвий потенціал почне підвищуватися. Впевненість у своїх силах та здатність повести за собою однодумців допоможуть вам стати господарем становища. Зірки стверджують, що у вас з'явиться шанс використовувати всі свої можливості для досягнення заповітної мрії.

Рак

Життєвий потенціал, сексуальна енергія та оптимізм підвищуються. На жінок-Раків чекає сюрприз, приємна звістка або подарунок від близької людини. Ймовірно, чоловіки-Раки знову заплутаються в любовних сітях, однак замість приємного проведення часу з обраницею на них чекає необхідність виконання обтяжливих обов'язків чи службового обов'язку.

Лев

Сприятливий день для представників творчих професій, особливо для театральних діячів і викладачів. Вони зможуть проявити себе, висловити все багатство своїх почуттів. Левам-політикам слід визначити межі своїх можливостей. Прагнення протегувати може обернутися проти вас.

Читайте такожГороскоп на весну 2019 для всіх знаків Зодіаку: на кого чекають кардинальні зміни

Діва

Сприятливий день. Несе позитивні тенденції та пройде досить спокійно: емоції не вийдуть зі звичайного русла. Ймовірно, для досягнення мети доведеться використовувати всю свою чарівність.

Терези

8 березня для зустрічей з коханою людиною, романтичних знайомств, інтимних стосунків. Все буде сприяти прояву ваших талантів і здібностей. Сміливість та рішучість у вчинках принесуть вагомі результати.

Скорпіон

Розташування зірок обіцяє везіння. Ваш життєвий потенціал на висоті. Будь-які починання принесуть позитивні результати. Чоловіки-Скорпіони зможуть втілити свої задуми в життя, піднятися на сходинку службовими сходами або отримати похвалу від начальства. Жінкам-Скорпіонам зірки радять розумніше поєднувати роботу з домашніми або материнськими обов'язками.

Стрілець

Хороший день для спілкування, нових знайомств, встановлення ділових контактів, вирішення побутових проблем. Ймовірна зустріч зі старою прихильністю або відновлення колишніх, перерваних з якихось причин відносин зі старим другом.

Козеріг

Цей день для спільних заходів чи колективного відпочинку. У першій половині дня можливі душевна рівновага, гармонійні стосунки з партнером, тихі домашні радості. Погана звістка або спілкування з недоброзичливцем можуть змінити ситуацію або призвести до нервового зриву.

Водолій

Не відкидається, що сьогодні вам вдасться успішно вирішити любовні проблеми. Сприятливий збіг обставин, максимальна гнучкість у спілкуванні, вміння змінювати тактику поведінки залежно від ситуації допоможуть чоловікам подолати будь-які труднощі або взяти гору над суперником. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Будьте готові до серйозних проблем з друзями або близькими людьми.

Риби

Ця п'ятниця - хороший день для втілення своїх задумів у життя. Ймовірність того, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище, сьогодні велика, проте майбутні витрати поглинуть весь прибуток. У професійній сфері діяльності можливі ускладнення, що виникли через необачні обіцянки.