false

У православ'ї було декілька святих з ім'ям Марина в честь яких і відзначаються іменини і день Ангела. Марини мають дві дати дня Ангела – 13 березня і 30 липня.

День Ангела імені Марина в православній вірі

Весняні іменини імені святкуються в честь Марини Берійскої (Македонської) і її сестри Кіри. Дві дівчини досягнувши повноліття, вирішила покинути будинок знатних батьків і стали затвірницями. Святі діви жили за містом в маленькій землянці і приймали їжу лише раз в 40 днів. Своє усамітнення вони порушили тільки для подорожі до Гробу Господнього, що знаходиться в Єрусалимі та в труні Теклі у Ісаврії. Примітно, що протягом обох подорожей Марина і Кіра не брали ніякої їжі і терпіли всі позбавлення.

Відео дня
false

Коротка молитва святий Марині на кожен день

Моли Бога обо мне, святая угодница Божия Марино, яко аз усердно к тебе прибегаю, скорой помощнице и молитвеннице о душе моей.

Характеристика іменника Марини

З латинської мови – піна морська (пор. «мариніст» – художник, який пише море, «аквамарин» камінь кольору морської води). Крім цього, це ім'я є одним із епітетів грецької богині краси і кохання Афродіти.

Відмітна риса характеру Марини полягає в тому, що вона знає собі ціну людина. А якщо вона при цьому ще й красива, то ця самооцінка може бути надмірно завищеною. Марина здатна підкорити свої емоції розуму, тому всі вчинки, пов'язані з нею особисто, здійснює виважено і обдумано.

Привітання з іменинами Марини

День ангела Марини настав.

Бажаю я тобі змінитися,

Бажаю багато радості і сил,

Нехай тільки все хороше станеться.

Бажаю я сумніву не знати,

Мріям твоїм загадковим збуватися,

Улюблених шанувати і поважати близьких,

Друзів любити і з ними залишатися!

***

Люба Марина!

Сердечно вітаю тебе з днем твого небесного Покровителя, з святом іменин. Я хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різних бід і напастей, щоб направляв тебе на правильний шлях, не давав сумувати, щоб відганяв від тебе дурні і не потрібні думки. А також, щоб ти частіше посміхалася, адже коли ти посміхаєшся, твій святий Покровитель світиться від щастя і цей світ відбивається у тебе в очах. Нехай вони зберігають тебе все життя! Будь щаслива!

***

Будь веселою, позитивною,

Кайф від життя отримуй,

Привітання, Марина,

У дивне свято приймай.

Ніколи не засмучуйся

І, сміючись, йди вперед,

Буде в житті багато щастя,

У всіх планах пощастить!

***

Марина, вітаю з святом! Бажаю чудового настрою, легкості у справах, досягнення цілей і прекрасних перспектив. Будь завжди приголомшливо красива, щиро обожнювана і повністю незалежна. Успіхів, нових враження і великого щастя!

***

Немов сплеск адреналіну

Поява твоя.

Бездоганна Марина,

Погляд, як гострий спис.

Побажати хочу мрії

Всі свої здійснити.

Навіть сміливі ідеї

Неодмінно втілити.

День ангела Марини картинки

false
false
false
false