Від яскраво-рожевого й до моди 80-тих. Аби йти в ногу з часом, жінки замовляють персональних стилістів та йдуть на шопінг-тури.

Самі ж модники кажуть, що робити це все не обов’язково, адже, щоб одягнутись модно та доступно, достатньо знати декілька секретів. Яких саме - дізнавалися журналісти ТСН.

Читайте такожВ Україні можуть знищити хутряну галузь

"У цьому сезоні варто, наприклад, до звичайної сукні в горох додати жакет вільного крою - і романтичний образ готовий. Про що варто забути - це про міні", - розповіли стилісти.

Візит стиліста й розбір речей у вашій шафі може коштувати від 100 до 1000 доларів, це залежить від зірковості та досвіду стиліста.

Стиліст Максим розповідає, що можна вдягатися недорого й модно, маючи в гардеробі кілька базових речей: це класичний костюм, куртка-косуха, бежеве пальто, білі кросівки, бежеві, чорні та червоні туфлі-човники.

Цієї весни модно все: як стримані кольори, так і дуже яскраві. А ще в цей сезон акцент варто робити на джинсових речах та тваринному принті. Щоб образ був доповненим, варто не забувати й про аксесуари.