Чоловіків було затримано в порядку ст. 208 КПКУ \ Фото УНІАН

У Дніпрі поліція затримала двох чоловіків, які 20 квітня у місті Кам’янське Дніпропетровської області скоїли замах на вбивство місцевого громадського активіста 33-річного Євгена Найду.

Читайте такожСтрілянина в Кам'янському: у поліції розповіли деталі інциденту з активістом (відео)

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в області. «Встановлено, що зловмисники із автомобіля здійснили у бік чоловіка чотири постріли. Також внаслідок стрілянини постраждали двоє перехожих – 60-річна жінка та 55-річний чоловік. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілих госпіталізували до лікарняного закладу для надання медичної допомоги», - йдеться в повідомленні..

Відео дня

Після отримання інформації про стрілянину у Кам’янському та прилеглих районах було введено оперативний план «Сирена». На розшук та затримання зловмисників були орієнтовані всі патрулі.

В результаті поліцейські встановили та зупинили розшукуваний автомобіль у місті Дніпро. В автівці перебували зловмисники – 33-річний житель Криничанського району та 31-річний житель Харківської області.

Чоловіків було затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Наступного дня за погодженням з місцевою прокуратурою їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу ("замах на умисне вбивство") та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв УНІАН, 20 квітня у місті Кам’янське Дніпропетровської області стріляли у місцевого громадського активіста Євгена Найду. Потерпілий отримав поранення та був госпіталізований до лікарні.