Оприлюднено правильні відповіді в ЗНО по історії України / УНІАН

Предметна фахова комісія Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО)  встановила правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з історії України, наразі вони викладені у відкритому доступі.

Читайте такожНа Кіровоградщині школярі не могли потрапити на ЗНО через розмиту дорогу і зруйнований міст (фото)

Відповіді доступні на сайті УЦОЯО. Нагадується, що засідання експертної комісії при Центрі з визначення порога «склав/не склав» з історії України відбудеться до 19 червня. Результати тестування з цього предмета буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 20 червня.

Відео дня

Правильні відповіді ЗНО з історії України

Наразі абітурієнти можуть визначити кількість набраних балів самостійно, використовуючи  схеми нарахування балів за виконання завдань

«Абітурієнтам, які хочуть самостійно визначити кількість набраних тестових балів з історії України, радимо скористатися схемами нарахування балів за виконання завдань. Звертаємо увагу, що завдання на встановлення правильної послідовності (№ 27, 28, 57, 58) оцінюється в 0, 1, 2 або 3 бали», - вказано в повідомленні УЦОЯО.

Нагадаємо, напередодні в Україні відбулось ЗНО з історії України. У тестуванні мали взяти участь понад 230 тисяч осіб. Після української мови та літератури, яка є обов'язковою для абітурієнтів, це найпопулярніший предмет.