REUTERS

Про це повідомляється на сайті Донецької ОДА.

 «Донецька облдержадміністрація продовжує працювати над зведенням укріплень під Маріуполем. Роботи зі зведення захисних укріплень і споруд тривають на всіх визначених ділянках одночасно», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають в ДонОДА, на сьогодні в повному обсязі виконано комплекс заходів, пов'язаних із підготовчими роботами, зокрема, налагоджено випуск бетонно-металевих конструкцій для обладнання опорних вогневих пунктів на одному з підприємств Маріуполя.

Відео дня

Читайте такожПід Горлівкою відкрито першу чергу фортифікаційних споруд (фото)

 «Вирішено питання щодо забезпечення будівельних команд, які були направлені на роботи майже з усіх областей України, металопрокатом, цементом, дизельним пальним тощо», - повідомляє ДонОДА.

Роботи проходять без порушень планів і графіків, і будуть завершені у встановлений президентом України термін.

Зараз основною проблемою будівництва залишаються постійні обстріли на лінії зіткнення, що вимагає додаткових заходів для забезпечення безпеки робітників і техніки, задіяних у процесі.

 «Підстав для зриву будівництва фортифікації у зоні відповідальності Донецької облдержадміністрації сьогодні не вбачається. Жителі Маріуполя можуть бути впевнені у тому, що захисна лінія буде побудована у встановлені державою терміни та відповідно до визначених проектних рішень», - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше голови Донецької та Закарпатської ОДА Олександр Кіхтенко та Василь Губаль отримали догани за зрив термінів зведення фортифікацій.