До розшуку зниклого залучено всі підрозділи превентивної діяльності та кримінальну поліцію / kv.npu.gov.ua

У селищі Клавдієво Бородянського району Київської області безвісти зник священнослужитель.

Як сьогодні повідомив Відділ комунікації поліції Київської області, повідомлення про зникнення надійшло вчора від одного з прихожан.

Читайте такожНа Дніпропетровщині знайшли малюка, якого вночі шукали 300 правоохоронців, волонтери й водолази«Особовий склад поліції регіону піднято по тривозі, очолює пошукову операцію керівник поліції області Андрій Нєбитов. Залучено всі підрозділи превентивної діяльності та кримінальну поліцію. Пошукові заходи тривають», – інформує поліція.

Відео дня

Прикмети розшукуваного: чоловік віком 45-ти років, спортивної статури, зріст близько 185 см, темно-русе волосся, сіро-зелені очі, вуса та борода. На момент зникнення, ймовірно, був одягнений у темну куртку та камуфльовані штани.

«Якщо вам стало відомо про місцезнаходження чоловіка, просимо повідомити за цими номерами: 8 (04577) 5-64-41, 093-263-34-66 або 102», – звертається поліція до громадян.

У повідомленні на сайті колишньої УПЦ КП йдеться, що у ніч проти 30 листопада зник отець Сергій (Струк), військовий капелан, учасник бойових дій, настоятель та голова релігійної організації «Релігійна громада Парафія святих мучениць Віри, Надії Любови і матері їх Софії».

«Київська Патріархія звертається до генерального прокурора України Руслана Рябошапки, голови Служби безпеки України Івана Баканова, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, голови Національної поліції України Ігоря Клименка з проханням невідкладного реагування на зникнення людини», – йдеться в повідомленні.