Приблизна вартість вилученого становить 51,3 мільйона гривень / casinoforacause.com

У рамках заходів з виявлення та протидії незаконному гральному бізнесу на території України поліція розпочала 250 кримінальних проваджень.

Читайте такожСтаном на зараз поліція зупинила роботу понад 5 300 гральних закладів по Україні – Гончарук

Як повідомили в Управлінні комунікації Національної поліції, за фактами зайняття гральним бізнесом поліцейські відкрили 250 кримінальних проваджень за ст. 203-2 Кримінального кодексу України.

Відео дня

Загалом з початку відпрацювання вилучено 4400 одиниць грального обладнання. Серед вилученого – 29 електронних рулеток, 107 столів для гри у покер, 247 гральних автоматів, 3715 одиниць комп’ютерного обладнання, 318 одиниць іншого комп’ютерного обладнання. Приблизна вартість вилученого становить 51,3 мільйона гривень.

Окрім того, на спецлінію «102» надійшло 14 повідомлень громадян про незаконну діяльність ігрових автоматів. За результатами виїзду нарядів поліції на місця події за трьома адресами задокументовано протиправну діяльність, в інших випадках - інформація не підтвердилася.

Як повідомляв УНІАН, 20 грудня Кабінет міністрів заборонив розповсюдження грального бізнесу під виглядом державних лотерей. Національній поліції та Державній фіскальній службі доручено провести перевірки грального бізнесу.

Того ж дня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що вимагає від Національної поліції до 16.00 припинити функціонування гральних закладів, що працюють під виглядом державних лотерей.

Для виявлення та протидії незаконному гральному бізнесу створено понад 700 мобільних груп правоохоронців.