REUTERS

На нафтобазі БРСМ у Васильківському районі Київської області триває горіння залишків бензину в резервуарі об’ємом 900 кубометрів у нижній частині однієї ємності.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, проводиться спостереження та контроль за вигоранням пального. Здійснюється перекачування дизельного пального з двох резервуарів нафтобази до резервуарів нафтобази КЛО. Всього перекачано 2 тис. 520 кубометрів пального.

Читайте такожСБУ відкрила кримінальне провадження за статтею "екоцид" через пожежу на нафтобазі

На місці пожежі для виконання робіт зосереджено 38 одиниць техніки та 100 чоловік особового складу від управлінь ДСНС у Київській області та м. Києва, ДП МРЦ та приданих сил від управлінь ДСНС у Житомирській та Рівненській областях.

Як повідомляв УНІАН, пожежа на нафтобазі у Васильківському районі Київської області сталася ввечері 8 червня. Її ліквідація триває й досі. Загинули 5 осіб, ще 15 постраждали.

12 червня осередки пожежі на нафтобазі було ліквідовано, пожежники контролювали 100% території і охолоджували цистерни. Однак 13 червня пожежа на нафтобазі відновилась.