Поліція продовжує охороняти інфекційне відділення лікарні \ facebook.com/mvs.gov.ua

Жителька міста Ніжин Чернігівської області, яку у стані сп‘яніння госпіталізували до інфекційного відділення з підозрою на коронавірус, ніколи не була за кордоном.

Читайте такожУ госпіталізованої з підозрою на коронавірус жительки Ніжина поки діагностовано лише похмілля

Про це УНІАН повідомили у секторі комунікацій Головного управління Нацполіції в Чернігівській області.

Відео дня

Згідно з інформацією, до Ніжинського відділення поліції надійшло повідомлення про термінову госпіталізацію місцевої 38-річної жительки. За словами жінки, вона нібито після перебування в Італії захворіла на коронавірус.

Пацієнтка повідомила, що три дні тому повернулася в Україну з Італії. Правоохоронці одразу взяли під охорону периметр інфекційного відділення та почали вживати відповідні заходи реагування.

«Потрібно було негайно встановити коло осіб, з якими контактувала пацієнтка після повернення з-за кордону, для подальшої обсервації цих людей. Однак правоохоронці розпочали з уточнення дати повернення хворої з Італії. З’ясувалося, що жінка ніколи не була за кордоном та навіть не має закордонного паспорту», - уточнили в поліції.

Медики відібрали у жінки зразки крові та направили їх до лабораторії в Київ для проведення тесту на коронавірус. За наявною на сьогодні інформацією, люди з оточення госпіталізованої також не відвідували іноземні країни.

«Поліція продовжує охороняти інфекційне відділення лікарні. У залежності від результатів тестування жінки, поліція буде корегувати свої подальші дії відповідно до норм чинного законодавства», - прокоментували ситуацію в Головному управлінні Нацполіції в області.

Як повідомляв УНІАН, у госпіталізованої з підозрою на коронавірус жительки Ніжина був діагностований похмільний синдром.