Полиция Одессы / @AKAndriy

В Одесі співробітники нової патрульної служби одержали сертифікати про закінчення курсів первинної професійної підготовки.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеського державного університету внутрішніх справ, церемонія вручення сертифікатів відбулася у виші 24 серпня.

На заході були присутні керівництво університету, радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, радник першого заступника міністра внутрішніх справ України Хатія Деканоїдзе, а також - в. о. начальника департаменту патрульної служби МВС України Олександр Фацевич.

Відео дня

Ректор університету Олександр Користін привітав слухачів нової поліції з закінченням навчання та одержанням свідоцтв, побажав міцного здоров'я, миру, злагоди і вірно служити українському народу.

Читайте такожВ Одесі нові поліцейські вийдуть на патрулювання 25 серпня

Шкіряк відзначив, що пишається новою поліцією.

«Адже наявність нових поліцейських свідчить про перший етап реформування всієї системи МВС. Пам'ятайте, що сьогодні ви обличчя цієї реформи», - сказав він.

У прес-службі також повідомили, що навчання на базі виш проводилося з 1 липня по 23 серпня. «Вже 25 серпня нові поліцейські присягнуть на вірність українському народові», - повідомили в університеті.

У прес-службі відзначили, що кожен кандидат у нову патрульну службу пройшов ряд етапів відбору: від перевірки особистісних характеристик до перевірки знань і фізичної підготовки.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Одесі з робочою поїздкою перебуватиме президент України Петро Порошенко. Глава держави візьме участь у церемонії складання військової присяги батальйонами патрульної поліції біля пам'ятника Дюку де Рішельє.

Полиция в Одессе / @AKAndriy