пистолет

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Згідно з повідомленням, під час перебування в наряді співробітники батальйону патрульної поліції спільно з працівниками приватної охоронної фірми отримали повідомлення про спрацювання "тривожної кнопки" в одному з магазинів по вулиці Калініна.

За вказаною адресою правоохоронці виявили чоловіка у нетверезому стані, який влаштував сварку з працівниками магазину, ображаючи їх нецензурною лайкою та порушуючи громадський порядок.

Відео дня

Читайте такожУ МВС розповіли, хто відкрив стрілянину біля будівлі Міносвіти

При спробі правоохоронців заспокоїти громадянина останній дістав пістолет і зробив кілька пострілів. "З метою припинення правопорушення та недопущення травмування громадян правоохоронці були змушені застосувати спецзасоби травматичної дії", - підкреслили в поліції.

Зловмисник намагався втекти, але його вдалося затримати. Хуліганом виявився 32-річний житель Полтави. При огляді місця події та прилеглої території співробітники поліції вилучили гільзи калібру 9 мм та пістолет з маркуванням ПМР із знищеними ідентифікуючими даними. Зброю та набої направлені на експертизу.

Читайте такожУ Криму на станції швидкої допомоги розстріляли автомобіль, є загиблі

Чоловікові надана медична допомога, після чого він буде доставлений в ізолятор тимчасового утримання.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.