Дуся

Про це на свої сторінці у Facebook повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

За її словами, перед цим співробітники ‪‎СБУ провели слідчі дії зі Столяровою.

"Їх цікавили брудні висловлювання росіянки під час сюжету про Героїв Небесної Сотні. Також у них були питання стосовно її перебування на тимчасово окупованих територіях у 2014 році та щодо її ймовірної участі у терористичних організаціях ДНР/ЛНР. Здійснюється системний аналіз та вивчення її дописів у соціальних мережах, що можуть містити ознаки антиукраїнської пропаганди. У подальшому буде надана відповідна оцінка", - повідомила Гітлянська.

Відео дня

Читайте такожПісля скандалу з лайкою в прямому ефірі "Подробиці" повідомили про звільнення Столярової

Так, СБУ було прийнято рішення – скоротити термін перебування на території України вищезазначеної громадянки РФ за вчинення дій, що завдають шкоди інтересам України.

Зазначається, що з тих же підстав їй заборонено в’їзд до нашої країни терміном на п’ять років.

Нагадаємо, Столярова також "прославилася" фотографіями з бойовиками російсько-терористичного батальйону "Восток", яких вона називала "Улюбленими хлопцями в Донецьку".

censor.net.ua

Крім того, на своїй сторінці в Facebook, Столярова закликала ввести війська" під час зіткнень в Харкові.

censor.net.ua
censor.net.ua

Нагадаємо, Столярова опинилася в центрі гучного скандалу. Під час сюжету про Небесну Сотню в прямий ефір потрапив нецензурний вислів. Столярова перервала трансляцію з Майдану Незалежності словами "Ну-ка давайте заканчивайте эту х*йню" під час розмови журналіста з родичами загиблих активістів.