REUTERS

Про це на своїй сторінці у Facebook заявила сестра Савченко Віра.

Читайте такожСавченко може лягти в лікарню

"Поки "політики" формують "коаліцію", зірвались домовленості про головну цінність Європи - людське життя! Порошенко, Путін поверніть Надю! Закликаю всіх писати пости про Надію Савченко…", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 10 квітня, адвокат Марк Фейгін пояснив, як працює кремлівська пропаганда з питання звільнення незаконно засудженої в Росії української льотчиці Надії Савченко, яка з 6 квітня дотримується сухого голодування.

«Тепер ще раз, як працює останніми днями кремлівська пропаганда. Для загального розуміння ситуації навколо кейса Савченко. По-перше, Кремль намагається переконати, що ніякої сухої голодовки Савченко немає. Мовляв, це "дієта", маніпуляції громадською думкою і т. д.», - заявив він.

Читайте такожРосійські тюремники заявили, що Савченко погодилася на медогляди та підтримуючу терапію

Нагадаємо, 22 березня, Донецький міський суд Ростовської області (Росія) засудив Савченко до 22 років ув'язнення за нібито вбивство двох російських журналістів.

Після оголошення вироку вона заявила, що не буде подавати апеляцію, і з 6 квітня відновила суху голодовку, вимагаючи свого повернення в Україну.