Поліція розслідує спробу шантажу щодо актора Джона Траволти, пише 22 січня The Daily Telegraph. Шантажисти загрожували продати журналістам фотографії вмираючого сина Траволти.

Двоє чоловіків звернулися до актора, повідомивши, що мають в своєму розпорядженні фотографії Джетта Траволти, зроблені безпосередньо перед його смертю, і зажадали "мільйони доларів". За наявними даними, один з вимагачів - багамський політик, а другий працює лікарем "швидкої допомоги". Ймовірно, знімки могли бути зроблені на камеру стільникового телефону в машині.

Одержавши повідомлення шантажистів, Траволта звернувся до своїх юристів, а ті повідомили поліцію. Нині поліція допитує підозрюваних, розслідування на початковій стадії. В офіційній заяві адвокатів актора зазначено: "На превеликий жаль, після такого важкого горя часто знаходяться особи, які намагаються заробити грубі суми на негідних заявах. Ми не дозволимо цьому статися".

Відео дня

16-річний син Джона Траволти помер від нападу хронічного захворювання 2 січня на Багамах, де він проводив канікули разом з батьками. У Джона Траволти і Келлі Престон залишилася восьмирічна донька.

Лента.ру