Філатов передав ключі від авто / фото УНІАН

18 січня Головне управління Національної поліції у Дніпропетровській області отримало два мікроавтобуси FORD Transit. Ключі від нових авто поліцейським передав міський голова Дніпра Борис Філатов.

Очільник міста наголосив: у 2018 році мерія поглибить співпрацю з Національною поліцією.

«У 2018 році ми маємо намір посилити нашу співпрацю з Національною поліцією. У минулі роки місто виділяло мільйонні субвенції на підтримку поліції. Цьогоріч цю суму збільшуватимемо. Водночас у нас є серйозні вимоги щодо криміногенної ситуації. Це пов’язано не лише зі злочинами проти містян, а й з розкраданням комунального майна – люків, «ливнівок» та ліфтового господарства», – зазначив Борис Філатов.

Відео дня

Автомобілі FORD Transit придбали в рамках програми «Безпечне місто». Загальна вартість мікроавтобусів – 2,6 млн грн. Транспорт підвищить оперативність особового складу поліції. Мікроавтобуси, що можуть вмістити до 17 пасажирів кожен, працюватимуть на лівому та правому берегах Дніпра.

Читайте такожНові тролейбуси та масштабні ремонти: Філатов підбив підсумки 2017 року у Дніпрі

«Часто для охорони громадського порядку є  потреба пересуватися мобільно. Такий транспорт необхідний і для патрулювання, і для роботи, і для забезпечення громадського порядку. Добре, що міська влада посприяла нам у цьому», – сказав заступник начальника Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області Володимир Богоніс.