Товарооборот України й Російської Федерації виходить на докризовий рівень.

Як передає власний кореспондент УНІАН в РФ, про це прем`єр-міністр Росії Володимир ПУТІН сказав на початку зустрічі з прем`єр-міністром України Миколою АЗАРОВИМ.

«Пов`язано, звісно, це з виходом з кризи – торік у нас упав товарообіг із 40 млрд. (доларів) до 22 з невеликим (млрд. дол.). Цього року за перші чотири місяці поточного року він збільшився вдвічі – по суті, ми виходимо на докризовий рівень товарообороту. Це дуже добра ознака», - сказав В.ПУТІН.

Відео дня

В.ПУТІН наголосив, що дуже радий бачити М.АЗАРОВ. За його словами, керівники урядів двох країн виробили певний стиль оперативної взаємодії. В.ПУТІН відзначив, що під час телефонних розмов обмінюється інформацією з М.АЗАРОВИМ щодо поточних справ, також вони часто зустрічаються.

«Це ознака того, зовнішня, принаймні, що у нас кардинальним чином змінилася якість наших відносин. І це стосується не тільки питань співпраці у сфері оборони й безпеки, я маю на увазі продовження договору про перебування російського флоту в Криму, не тільки газової сфери, а й з багатьох інших напрямів ситуація вирівнюється», - сказав В.ПУТІН.